Skip to content
Jan 31 / Daisy

My Conversations on Omegle

Mars and Venus

Mars and Venus

Hari ini, sumpah deh gw bete banget. Di rumah aja seharian, di omelin ibu karena goreng ayamnya gosong tadi siang, bikin surat pengunduran diri dengan mencak-mencak. Dan yang lebih parahnya lagi, gw dah gak punya temen lagi, mereka udah jalan ke jalannya masing-masing. Di tambah banyaknya tuntutan dari kanan kiri. Ujung-ujungnya gw ngenet gak jelas n teringat murid gw, kalo dia lagi bete dia berpura pura jadi orang lain dengan berinteraksi dengan stranger di Omegle. Gw nyoba deh akhirnya. Sumpah deh orangnya aneh-aneh banget, kebanyakan sih abg (ngakunya), jadi ya gw ngaku aja abg juga.

Ini nih conversation yang gw save, ngomong sama anak yang mau di ajak gokil. Dan yang terpenting no need that fuckin ASL!

Operator: You’re now chatting with a random stranger. Say hi!
You: hi
Stranger: ask me anything
You: girl?
You: or boy?
Stranger: no
Stranger: i’m boy
You: well
Stranger: yes?
You: I’m Venus
You: have no idea to ask u actually
Stranger: :)
Stranger: where u from?
You: from venus :)
You: and you?
Stranger: im going to go with mars :)
You: yeah that’s right
Stranger: lol :)
You: how’s life in mars?
Stranger: aw, so close, life on mars is more correct, and a TV show :)
Stranger: but things are good
You: in Venus we are forbidden to watch TV
Stranger: thats a shame, its rather interesting :(
You: because what are shown in front of us, more interesting than a tv show ;)
Stranger: what are they shown?
You: they show many things in life, togetherness, order, pointless hyperdramatic love story, drama queen, many things that in your planet maybe called as hyperreality (lol).
You: so we need no TV at all.
Stranger: how come u get the internet?
You: everyone of us has an antena in our head, can be used as an ADSL router hehehe
You: and it’s connected easily to the people outta there
Stranger: intruiging, do go on
You: yeah
You: what does TV show in Mars?
Stranger: many things as you told above the martian like me is addicted as much it shows
You: lol :D
You: hey look out there! The Sun is coming so bye bye

Dan percakapan pun berakhir karena kedatangan The Sun, (my Sun called me so I ended the conversation) lol.

Leave a Comment